• MEEDENKEN,  MEEWERKEN

    MEEDENKEN,
    MEEWERKEN

Advies

We steken zoveel tijd en energie in het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijk topproduct met een mooie look & feel. Maar zodra de handleiding en productdocumentatie geschreven en vertaald moet worden, laten veel bedrijven het afweten. En dat terwijl een brochure of handleiding vaak cruciaal is voor een aantrekkelijke gebruikservaring. Waarom laten ze op dat gebied zoveel mogelijkheden liggen? 

Veel bedrijven ontwikkelen schitterende nieuwe en innovatieve producten. Maar wanneer het aankomt op het schrijven of vertalen van handleidingen en andere productdocumentatie zijn de vaardigheden van de meeste ontwikkelaars, designers en fabrikanten niet toereikend. Voor veel content-managers en technisch auteurs is het vertaalproces bovendien een soort zwarte doos: je stopt er iets in en als het goed is, komt eruit wat je nodig hebt. Voldoet het resultaat niet aan je verwachtingen, dan levert dat frustratie, dubbel werk en extra kosten op. In veel gevallen kunnen ze echter met kleine aanpassingen in hun eigen teksten, documenten en processen zorgen voor een veel beter eindresultaat, minder frustratie en minder correcties achteraf.

Advies en ondersteuning 

Vitext helpt bedrijven die op zoek zijn naar manieren om hun internationale documentatie naar hetzelfde kwaliteitsniveau te tillen als hun producten of diensten. Zo zoeken we samen met de klant het antwoord op vragen zoals:

  • Wat ga je wel vertalen en wat niet?
  • Hoe richt je documenten zo in dat ze goed en efficiënt leesbaar zijn?
  • Waar moet je als schrijver rekening mee houden zodat documenten snel, goed en goedkoop vertaald kunnen worden.

Nooit geschoten, altijd mis 

Tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking proberen we een goed beeld te krijgen van de wensen, processen en problemen van de klant. Als dan blijkt dat we kunnen helpen, nemen we waar nodig het hele proces van schrijven tot publicatie onder de loep en zetten we de quick-wins en verbetermogelijkheden op een rijtje. Zo zoeken we samen met alle betrokkenen naar de beste oplossing.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief